Trenutno pregledavate Posjeta iz Karlovačke županije

Posjeta iz Karlovačke županije

  • Autor objave:
  • Kategorija objave:Ostalo

Danas smo imali čast i zadovoljstvo u prostorijama naše stanice ugostiti zamjenicu župana koja obnaša dužnost županice Karlovačke županije gospođu Martinu Furdek Hajdin zajedno s njenim suradnicima.

Tijekom službenog posjeta v.d. županica obišla je naše službene prostorije a ukratko smo je upoznali s radom naše stanice, opremom kojom raspolažemo i koju koristimo u svom radu, kao i ostalim operativnim resursima kojima mi kao stanica i HGSS u cijelosti raspolažemo.

Poseban interes v.d. županica je pokazala za naše potražne timove. Kao što vjerojatno znate naša stanica raspolaže sa dva potražna tima.  Kratko je upoznata s načinom njihove obuke i treninga te načinom rada, kao i zašto su to nama tako vrijedni resursi,  a na kraju imala je i priliku upoznati jedan od naših timova.

Također, ova prilika je iskorištena da s Karlovačkom županijom obnovimo Ugovor o financiranju koji za ovu tekuću godinu iznosi 115.000 kuna. Ne treba ponavljati da nam Karlovačka županija uz grad Ogulin daje najveću ne samo financijsku potporu u našem radu i da bez takve konstantne potpore bi bilo teško zamisliti funkcionalnu i operativnu stanicu  u ovom obliku kao što je to danas.

Nadamo se da smo bili dobri domaćini i veselimo se ponovnom susretu.